A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Михайлівський ліцей Михайлівської сільської ради Полтавського району Полтавської області

Дата: від до Скинути

Безпека руху - це життя!

У рамках акції «16 днів проти насилля» у Михайлівському ліцеї для учнів 1 класу проведена бесіда представником Машівського РВ національної поліції України Борщовим О.В. про безпеку пішоходів на дорогах та проїжджих частинах.  А для того, щоб маленьким пішоходам було краще убезпечити себе під час руху в темну пору доби , їм подарували світловідбиваючі браслети. Дякуємо  нашій поліції за хоч і невеличкі, але такі потрібні подарунки.

13:01 07.12.2023

Конкурс з української мови ім. П.Яцика

30 листопада в Михайлівському ліцеї відбувся І етап XXIV Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика. Участь в конкурсі взяли учні 3-11 класів. Тож маємо такі результати:

13:03 05.12.2023

До Міжнародного дня волонтера

5 грудня Україна та світ відзначають Міжнародний день волонтера. Учні Михайлівського ліцею провели акцію "Зігрій Захисника філіжанкою гарячого чаю".Написали листи подяки Захисникам, малювали малюнки,виготовляли обереги.

13:18 04.12.2023

"Полтавщина - земля моя свята"

29 листопада учень 9 класу Михайлівського ліцею, Оніпко Артем, взяв участь у ХІV обласній краєзнавчій конференції учнівської молоді "Полтавщина - земля моя свята" у секції географічне та екологічне краєзнавство. За результативну участь Департамент освіти і науки Полтавської обласної військової адміністрації Комунальний заклад "Полтавський обласний центр національно-патріотичного виховання, туризму і краєзнавства учнівської молоді Полтавської обласної ради" нагородив Артема грамотою.

13:18 01.12.2023

"Нам все під силу"

Учень Михайлівського ліцею Артем Оніпко взяв участь в концерті "Нам все під силу" в рамках обласного заходу до Міжнародного дня людей з обмеженими можливостями.

13:14 30.11.2023

День Доброти

Відзначили День доброти в нашому ліцеї загальношкільною лінійкою, на якій ще раз згадали воїнів, що захищають нас від ворога, а також волонтерів, що допомагають військовим вижити в окопах. Завітала на захід Мацюцька Л.Г, що відома в селі як помічниця волонтерів. Вона подякувала усім небайдужим учням, що беруть посильну участь у волонтерській діяльності. Зокрема відзначила Билим Софію та її команду за їхню допомогу в лущенні горіхів, а також подякувала учням 8 класу за збір коштів для ЗСУ. Ліда Григорівна зачитала лист-подяку від волонтерів до дітей та вручила учням 8 класу прапор з підписами воїнів ЗСУ. Щиро чекаємо перемоги наших воїнів і предаємо їм на фронт наші малюнки і листи. Нехай вони хоч трішечки піднімуть бойовий дух нашим героям.

13:12 13.11.2023

Донатимо на спальники для ЗСУ

Працівники та учні Михайлівського ліцею провели акцію "Донатимо на спальник копійчину,щоб було тепло воїну в хвилини відпочинку".За зібрані кошти придбали спальний мішок та хімічні грілки,які передали односельцю на фронт.Всі сили для Перемоги!!!

13:03 06.11.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень