A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Михайлівський ліцей Михайлівської сільської ради Полтавського району Полтавської області

Дата: від до Скинути

День Учителя

Учні Михайлівського ліцею щиро вітають всіх працівників освіти з професійним святом! (відео)

12:30 01.10.2023

Тренінг з домедичної допомоги. Заключний етап.

Відбувся третій етап тренінгу з домедичної допомоги, який провели волонтери з Центру готовності цивільних Полтава для наших педагогів. Цього разу узагальнили всі навички і пропрацювали весь алгоритм з надання домедичної допомоги за системою March. Дякуємо тренерам за плідну співпрацю і набуті знання. 

21:34 27.09.2023

Тренінг з домедичної допомоги

В умовах воєнного стану вчителі мають бути готові до всього. Зокрема до надання першої домедичної допомоги в разі необхідності. З метою здобуття педагогами таких навичок Центром готовності цивільних Полтавщина за сприяння благодійного фонду Притули в Михайлівському ліцеї організовано навчальні тренінги "Перша домедична допомога". Волонтери громадської організації ЗМІСТ навчали вчителів основам серцево-легеневої реанімації при зупинці дихання, удушенні, захлинанні, втраті свідомості, першої допомоги при епілепсії та інших хронічних захворювань. Цикл тренінгів триває. Тож педагогів чекають нові навички з домедичної допомоги, які, сподіваємося, не знадобляться їм у реальному житті.

09:23 15.08.2023

Результати опитування

У рамках реалізації спільної ініціативи щодо пілотного впровадження електронних систем документообігу у закладах загальної середньої освіти швейцарсько-українською програмою EGAP – «Електронне урядування задля підзвітності влади та участі громади» та Швейцарсько-українським проєктом DECIDE – «Децентралізація для розвитку демократичної освіти» у Михайлівському ліцеї було проведено комплексне дослідження щодо стану та перспектив впровадження електронних класних журналів та електронних щоденників в освітній процес. Методологічною основою аналізу стали дані, зібрані під час онлайн анкетування усіх учасників освітнього процесу.

12:16 21.06.2023

Підсумки за рік

Підводимо підсумки навчального року. Кожен клас за звичаєм підготував фотозвіт свого життя у 2022-2223 н.р. Сподіваємося, що наступний рік буде світлішим і більш мирним. Слава Україні!

10:39 05.06.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень