A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Михайлівський ліцей Михайлівської сільської ради Полтавського району Полтавської області

Дата: від до Скинути

Панельна дискусія про людяність і жорстокість

24 лютого у Михайлівському ОЗЗСО І-ІІІ ст відбулася панельна дискусія «Людська доброта чи жорстокість: що сьогодні переважає?» Учні обговорювали у фоматі диспуту питання людяності, доброти, жорстокості і байдужості. Свої думки з цього приводу висловили запрошені експерти - настоятель церкви Олександра Невського отець Олександр, завідувач бібліотеки Михайлівського СБК Цюман Н.О., а також практичний психолог Діденко Т.О. Активно долучилися до діалогу вчителі та учні. Загалом висновок був спільний: нам усім бракує доброти, і світ, в якому живемо, залежить від нас самих.

17:31 25.02.2021

Туристи Михайлівського ОЗЗСО - знову переможці!

Учні нашої школи вкотре доводять, що серед туристів їм немає рівних. За підсумками 2019 року керівник гуртка Свистун С.М. нагородив учасників змагань грамотами, медалями та кубками  департаменту  освіти і науки Полтавської обласної державної адміністрації за зайняті перші  місця у середніх та старших вікових групах. Пишаємося  здобутками наших учнів та бажаємо гарних результатів на всеукраїнських змаганнях з туризму.

10:26 27.01.2021

Інклюзивне навчання для педагогів Михайлівського ОЗЗСО І-ІІІ ступенів

Педагоги Михайлівського ОЗЗСО І-ІІІ ступенів продовжують вдосконанювати свою педагогічну майстерність.  5 січня директором школи Ярославською В.В. проведено тренінг "Основи шкільного інклюзивного навчання", що є частиною проєкту "Інклюзивна реформа шкільної освіти в Україні: впровадження найкращих світових практик". На тренінгу вчителі знайомилися з особливостями організації освітнього процесу при впровадженні інклюзивного навчання. По закінченню усі отримали сертифікати про участь. Бажаємо усім професійного зростання!

09:39 14.01.2021

Новий рік у школі

У Михайлівському ОЗЗСО відбулися закриті новорічні ранки для учнів 1-5 класів. Класні керівники Черепашенко Л.П., Гавриленко Л.М., Білоус Н.М., Голуб І.Ю., Гайдаренко О.М. приклали усіх зусиль для того, щоб діти отримали новорічний настрій, святкові емоції та купу задоволення.  Танцювали, співали, веселилися біля ялинки кожен клас окремо своїм невеличким колективом. Звісно ж, були і Дід Мороз зі Снігуронькою, які й вручили подарунки дітям. Новорічні солодощі приготували для учнів школи Михайлівська ОТГ, ТОВ Востокстройгаз та ТОВ Агро-Альянс. Тож їм висловлюємо вдячність. До речі, подарунки  отримали усі учні школи. Тож щасливі рушили на канікули. Ура!

16:35 26.12.2020

14 жовтня - День козацтва

14 жовтня у школі відзначили День козацтва та Святої Покрови. В цей день вже традиційно відбулися змагання між командами хлопців, в яких вони проявили мужність, спритність та кмітливість. Перемогла звісно ж дружба. Після цього на подвір'ї школи ласували смачною козацькою кашею, веселилися та танцювали. 

13:08 30.10.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень