A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Михайлівський ліцей Михайлівської сільської ради Полтавського району Полтавської області

Дата: від до Скинути

Відкрита першість з техніки пішохідного туризму

10-12 березня на базі Михайлівського ліцею відбулась відкрита першість Михайлівського ліцею з пішохідного туризму в приміщенні в залік 25 туристського Кубку Полтавської області серед учнівської та студентської молоді. Змагались 150 туристів із 5 територіальних громад. Учасників теплими словами привітали: голова обласної ради Біленький О.Ю., виконуючий обов'язки директора обласної станції туристів Півняк А.Ю., сільський голова Коляндра М.П., директор ліцею Ярославська В.В., керівник туристичного гуртка Свистун С.М. та головний суддя Криворучко А.В. Усі присутні з гордістю слухали Гімн України. З трепетом капітани команд підняли Державний прапор України. Три дні поспіль змагались команди. Боротьба була напружена. Всі туристи приклали максимум зусиль для здобуття перемоги!

12:07 13.03.2023

Першість з баскетболу

28 лютого товариською грою між командами працівників та учнів Михайлівського ліцею закінчилась традиційна першість ліцею з баскетболу. Активними були гравці,ще активнішими -вболівальники. Всі отримали задоволення від гри. Запрошуєм на наступний баскетбольний батл у 2024 році!

12:11 28.02.2023

Конкурс читців "Тарасовими шляхами"

Учні Михайлівського ліцею відзначені у I етапі  VI обласного конкурсу читців-декламаторів " Тарасовими шляхами": диплом  I ступеня- Мудрак Даніїл та Ярош Єлизавета, диплом II ступеня- Шувалова Крістіна, диплом III ступеня- Оніпко Артем. Вітаєм переможців!!!

12:11 27.02.2023

Чемпіонат області з пішохідного туризму

Із 9 по 11 лютого 2023 року у с.Розсошенці Щербанівської ТГ відбувся Чемпіонат області із пішохідного туризму у спортивному комплексі «Розсошенці». На них наш край представляла досвідчена команда туристів під мудрим керівництвом Сергія Свистуна.

10:17 12.02.2023

СТОП булінг!

Учні Михайлівського ліцею взяли участь у проведенні просвітницьких заходів щодо протидії булінгу у закладах освіти : виготовили плакати "Ми ВСІ- особливі!", буклети " STOP булінг!", бесіди " Чому так стається"," Скринька безпеки"," Я зможу допомогти".

12:21 07.02.2023

День Соборності України

Що таке соборність? Це духовне єднання всіх територій, які історично належали українському народові, єдність і цілісність загальної території України, недоторканність її кордонів. Також соборність означає, що Україна має свою єдину національну державу, яку створює сам народ як вільну, суверенну, демократичну, правову й соціальну.

11:16 01.02.2023

Педагогічна рада для вчителя - це постійний рух вперед

Постійний рух і саморозвиток вчителя - запорука його успішної педагогічної діяльності. Головна мета - розвиток самодостатньої особистості учня, формування в нього життєвих компетентностей, які дадуть можливість реалізуватися в подальшому житті. Саме тому вчитель постійно навчається. В тому числі від своїх колег. Вкотре на педагогічній раді, крім обговорення поточних питань, навчаємося, обмінюючись досвідом.  Обговорили дуже важливий аспект навчання в НУШ - формувальне оцінювання. Формувальне оцінювання здійснюється протягом року, а аналіз результатів дає вчителю змогу зробити висновок щодо ефективності навчання, а також визначити індивідуальну траєкторію кожного учня та допомогу, яку він потребує. Тож компетентні в цьому питанні колеги поділились своїм  досвідом: що таке формувальне оцінювання, які його переваги і ризики, які є  техніки та методи для його реалізації, як досягати поставлених  цілей  та  забезпечити зворотній зв'язок на уроці, використовуючи формувальне оцінювання. Залишилось одне -  втілити на практиці отримані знання. Це ми зробимо із задоволенням!

12:18 07.01.2023

День пам'яті жертв Голодомору

Цього року 26 листопада в Україні вшановують пам’ять жертв  Голодомору 1932-1933 років і масових штучних голодів 1921-1923 і 1946-1947 років.

15:05 28.11.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень