A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Михайлівський ліцей Михайлівської сільської ради Полтавського району Полтавської області

Дата: від до Скинути

Наші туристи - знову одні з кращих!

22 та 23 квітня Зіньків приймав відкритий особисто-командний чемпіонат Полтавської області зі спортивного орієнтування Чемпіонат зібрав 215 учасників. До Зінькова прибули команди із Михайлівської громади, Решетилівки, Лубен, Дніпра, Полтави, Харкова та окремі представники міста Київ, Київської, Луганської, Донецької та Кіровоградської областей. В перший змагальний день спортсмени випробовували свої сили на довгій дистанції, другий — на подовженій. Командний залік вираховувався з десяти кращих результатів команди на дистанції, бали нараховувались по часу проходження. До складу команди із Михайлівки увійшли Владислав Білий, Богдан Краєв, Андрій Фисун, Яна Панкратєва, Надія Гупало, Софія Билим, Анна Лозова, Анна Шаповалова, Крістіна Шувалова, Тимофій Скринник та Дмитро Кіріненко. Також у чемпіонаті у складі суддівської колегії брали участь Микола Мальований та Тетяна Шаповалова. Як розповів тренер команди Сергій Свистун, наші спортсмени мають більші навички у техніках, ніж у орієнтуванні, тому на цей чемпіонат поїхали більше для практики та отримання досвіду. І з’їздили, до речі, не даремно. Сергій Миколайович наголосив, що найкращою серед представників нашої команди у молодшій віковій групі стала Аня Шаповалова, котра посіла друге місце. Крістіна Шувалова стала восьмою, Богдан Краєв здобув шосте місце, а Андрій Фисун – сьоме. Учасники гуртка пішохідного туризму та керівник гуртка висловлюють слова щирої подяки за всебічну допомогу та підтримку керівництву Михайлівської ТГ і, особисто, голові громади Миколі Коляндрі, начальнику відділу освіти, молоді та спорту Петру Гажі, директору Михайлівського ліцею Валентині Ярославській та батькам гуртківців. Ваша підтримка дуже цінна та необхідна! Дякуємо! А ми, в свою чергу, бажаємо вам натхнення і мотивації, нових звершень та перемог! Нехай ваші зусилля завжди супроводжує успіх!

12:17 06.05.2023

Тренінги для вчителів та учнів від БФ Карітас Полтава

Сьогодні вчителі Михайлівського ліцею вкотре поповнили багаж свого професійного досвіду. Взяли активну участь у тренінгу " Професійне зростання та емоційна підтримка педагогів", проведеному психологами БФ Карітас Полтава  в рамках проєкту "Освіта не може чекати"   у співпраці з UNICEF. Познайомилися з ляльковим театром як одним із методів психологічної підтримки дітей, різними кінестетичними вправами, руханками, цікавими психологічними техніками та  ресурсами для самовідновлення. Паралельно представники фонду провели заняття для учнів 9-11 класів, на якому говорили про збереження репродуктивного здоров'я молоді. Наразі, головне завдання дорослих  - зберегти життя та  фізичну цілісність підростаючого покоління. Віримо,що після війни відбудуємо не тільки нашу державу, а й психологічне та емоційне здоров'я наших дітей. 

16:24 03.05.2023

Збираємо данати на квіти!

Шановні учні та батьки! А також усі небайдужі люди! Михайлівський ліцей є учасником проєкту з озеленення шкіл “Flowers4school . У квітні стартував другий етап проєкту, що отримав назву “Квіти для школи”. Щоб наша школа отримала ці весняні квіти і школярі разом із вчителями висадили їх на клумби, ми потребуємо Вашої підтримки. Тож запрошуємо Вас долучитися до даного проєкту й зробити свій внесок (мінімум 10 грн) у підтримання емоційного стану діток, щоб попри війну дати їм теплі спогади про шкільні роки. Кожні ваші 10 грн перетворяться у чудову квітку, які ми отримаємо від організаторів проєкту і дбайливо висадимо біля школи. Щоб задонатити на квітку для школи, перейдіть за посиланням нижче. Дякуємо за участь!

16:54 29.04.2023

Участь у проєкті “Flowers4school”

Нещодавно Михайлівський ліцей став учасником всеукраїнського соціального проєкту з озеленення шкіл, що має освітнє й психологічне значення для дітей України. Ось і перші результати. Квіти, які ми отримали від організаторів проєкту, уже розквітли і стали окрасою нашої школи. Віримо, що завтра настане й після довгої зими проросте квітка перемоги.

16:51 29.04.2023

Навчально-польові збори

З 18 по 20 квітня на базі Михайлівського ліцею пройшли навчально-польові заняття (збори) та навчально-тренувальні заняття для учні 11 класу  з метою практичного закріплення знань, умінь та навичок, здобутих учнями під час вивчення предмету "Захист України". 

12:30 25.04.2023

Вшановуємо День Землі!

21 квітня шкільна родина відзначила День довкілля та День Землі. Провели івент " Війна і її вплив на природу України", отримали цікаву інформацію,слухали авторський вірш Ярош Лізи, співали патріотичну "Любіть Україну". Крім цього підготували екологічні газети і колажі,виставку виробів та одягу "Мистецькій утилізації підлягає практично все...". Бережем природу рідної землі і вас запрошуєм!

12:39 21.04.2023

"Один день без шкільного потрфеля" у Михайлівському ліцеї

Михайлівський ліцей вирішив 1 квітня відзначити нетрадиційно. Під гаслом " Сміємось,отже,не здаємось!" провели челенж "Один день без шкільного портфеля." Діти прийшли до школи хто з чим: з чемоданами, корзинами, пакетами, клунками, сачками, ящиками тощо. Фантазія учнів цього дня зашкалила. Насміялися один з одного і  з самих себе. І з хорошим настроєм пішли на весняні канікули...

09:13 01.04.2023

Проект "Скриня в укриття"

Михайлівський ліцей ввійшов до 15-ти навчальних закладів України, які пройшли конкурсний відбір та стали учасниками проекту "Скриня в укриття" від ГО "Смарт освіта" . https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=639013808025882&id=100057518046419. Метою проекту є підтримка психологічного благополуччя учнів під час перебування в укритті спеціально розробленими та підібраними засобами. Нещодавно наш заклад отримав бокс наповнений універсальними інструментами, які допомагають подолати тривожність та стабілізувати психо-емоційний стан: антистрес-іграшки, розфарбовки, настільні ігри, книги, зігріваючі пледи, пазли-каремати, ліхтарі та багато іншого. Приємно відчувати турботу та підтримку навіть за сотні кілометрів.Тож висловлюємо щиру вдячність команді ГО Смарт освіта і сподіваємось на подальшу співпрацю! Разом до перемоги!💙💛

12:17 13.03.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень