A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Михайлівський ліцей Михайлівської сільської ради Полтавського району Полтавської області

Дата: від до Скинути

21 листопада - День Гідності і Свободи

В Україні 21 листопада відзначається День Гідності та Свободи. Його встановлено згідно з Указом Президента від 13 листопада 2014 року на честь початку цього дня двох знаменних подій у новітній українській історії - Помаранчевої революції 2004 року та Революції гідності 2013 року.

13:20 21.11.2022

Вкотре вітаємо туристів з перемогами

Сьогодні Свистун С.М. урочисто відзначив та привітав своїх підопічних, учасників та переможців  обласних та всеукраїнських туристичних змагань. Під бурхливі оплески вручив їм медалі та грамоти. Серед них є вже досвідчені туристи,а є ті,хто вперше взяв участь у змаганнях, але вже має свої  перші успіхи. Школа пишається своїми такими юними, але дуже  перспективними учнями і покладає на них свої надії. Бажаємо успіхів у їхній туристичній справі!

11:10 09.11.2022

Тренінг "Надання першої психологічної допомоги"

Поки для учнів тривають осінні канікули, вчителі нашого ліцею, як завжди, займаються своїм саморозвитком. Оскільки стрес та травматичні події стали сьогодні невід'ємною частиною нашого життя, то практичний психолог закладу  Діденко Т.О. провела триденний тренінг з надання першої психологічної допомоги. На заняттях розглянули поняття  психологічної травми, медоти боротьби зі стресом, обговорили етапи та принципи надання першої психологічної допомоги, а також попрактикувалися у наданні першої психологічної допомоги в різних рольових ситуаціях. Отримані знання та навички стануть додатковим ресурсом у допомозі собі та дітям в різних ситуаціях. Але  сподіваємося, що травмуючих подій буде якомога менше в нашому повсякденному житті.

15:00 27.10.2022

Наші туристи - знову переможці!

22 та 23 жовтня у Полтаві на схилах в Парку Перемоги був проведений відкритий Чемпіонат Полтави із пішохідного туризму.

08:37 25.10.2022

Відкриття меморіальної дошки пам'яті на честь воїна Осягіна Станіслава

Сьогодні, 14 жовтня, в день захисника і захисниць України, відбулося урочисте відкриття меморіальної дошки пам'яті на честь загиблого у російсько-українській війні воїна, учня нашої школи,  Осягіна Станіслава. Станіслав навчався у нашому закладі з 1991 по 2000 рік. Був життєлюбним, веселим і добрим. Брав участь в АТО, потім став на захист України, коли розпочалася повномаштабна війна. Але, на жаль, 20 червня його життя обірвалося від ворожого снаряду. Та його подвиг житиме вічно. Друзі, однокласники і знайомі увіковічнили пам'ять про нього в меморіалі, який встановили на будівлі Михайлівського ліцею. На прикладі таких героїв ми, вчителі,  будемо виховувати в учнях любов до Батьківщини, націанальну гордість і віру в незламність сили духу простого українця  Для дітей відтепер супергерої не в фільмах, а поруч з ними. Герої не вмирають! Вони живуть в наших серцях!

11:27 14.10.2022

Лекція "Гендерна рівність у спорті" в рамках проєкту Klitschko Foundation "Грай за рівність"

В нашому закладі ми часто говоримо про булінг, рівність і справедливість. Але про рівність у спотрі наші учні почули вперше. В рамках проєкту "Грай за рівність"  О.І.Діденко провів лекцію про гендерну нерівність, насилля і булінг у спорті. Обговорили такі важливі речі та дійшли висновку, що всі ми рівні на цій планеті і всі хочемо поваги до себе.

19:41 06.10.2022

Наша участь в проєкті "Грай за рівність"

Грай за рівність - проєкт для вчителів фізичного виховання, який покликаний допомогти дітм та молоді, які постраждали від війни, адаптуватися до нормального життя через спорт. Через війну в Україні багато питань відійшло на другий план, зокрема і спорт. Заняття спортом - це основа здорової нації. Саме тому UEFA Foundation та Klitschko Foundation створили проєкт, що покликаний змінити цю ситуацію: змотивувати учнівську молодь займатись спортом. Саме тому UEFA Foundation та Klitschko Foundation створили проєкт, що покликаний змінити цю ситуацію: змотивувати учнівську молодь займатись спортом. До футбольного челенжду долучилися і вчителі. Доводимо, що ми за гендерну рівність у спорті.  

19:16 06.10.2022

День Учителя в школі

Уже давно наша школа не була такою гамірною як за останні дні. Все тому, що нарешті розпочалося очне навчання для деяких класів. Це неабияка радість для вчителів - бачити допитливі очі учнів і спілкуватися з ним віч-на-віч. А сьогодні учні 11 класу ще й порадували працівників школи, адже  не зважаючи на важкі часи в нашій країні та змішаний формат навчання, вони привітали їх з професійним святом - Днем працівника освіти. Такі теплі і щирі слова надихають педагогів не опускати руки і рухатися вперед. Віримо, що все буде добре і ми переможемо. Тим паче з таким молодим поколінням!

19:49 30.09.2022

Свято останнього дзвоника

Педагогічний колектив Михайлівського ліцею щиро вітає учнів та батьків із закінченням навчального року.

11:37 08.06.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень