A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Михайлівський ліцей Михайлівської сільської ради Полтавського району Полтавської області

НОВА ПЕРЕМОГА ЮНИХ ТУРИСТІВ НАШОЇ ГРОМАДИ

Дата: 20.09.2022 09:05
Кількість переглядів: 30

Із 5 по 10 вересня наші спортсмени стали учасниками 51-го Чемпіонату України серед юнацтва із пішохідного туризму. Нашу область представляла команда юнаків та дівчат із Михайлівської та Полтавської громад у складі Андрія Фисуна, Богана Краєва, Дмитра Шийки, Надії Гупало, Михайла Прохоренка та Марії Головашич.

У перший день змагань на учасників чекала дистанція «Смуга перешкод», у якій наша команда посіла почесне третє місце, поступившись тільки Вінниці та Києву.

У другий день змагань на спортсменів чекала боротьба на дистанції «Зв’язки». На смугу перешкод виходила пара учасників, які долали дистанцію із наведенням етапів та зняттям. Цього разу найкращі результати у нашій команді показав тандем Андрія Фисуна та Богдана Краєва. Вони показали загальний другий час на дистанції, але, враховуючи штрафні бали, вони посіли третє місце серед чоловіків. Другий та третій спортивний тандеми у складі Дмитра Шийки та Надії Гупало та Михайла Прохоренка і Марії Головашич показали трішки гірші результати і, як підсумок, другого дня змагань – п’яте місце у загальному заліку.

У підсумку Чемпіонату наша команда посіла четверте місце. Як підсумував тренер команди Сергій Свистун, це, звичайно не той результат, на який розраховували, але він кращий, ніж попередній (10-те місце), тому перспективи посісти заслужене місце серед трійки кращих є і команда над цим сумлінно працює. Також Сергій Миколайович висловив щиру подяку за підтримку та допомогу очільнику громади Миколі Коляндрі, адже він ніколи не залишається осторонь розвитку пішохідного туризму у нашому краї.

Нових вам перемог та звершень!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень